L'escriptor santcugatenc Xavi López presenta 'Nit i fuga'


  • Comparteix:

'He volgut explicar la realitat amagada de Sant Cugat'. Així ha presentat el llibre 'Nit i fuga' l'escriptor santcugatenc Xavi López en el Cafè Auditori, rodejat de amics i coneguts. Aquest relat breu es basa en les experiències personals de la vida de López, crescut a la zona de l'avinguda de Cerdanyola i la plaça d'en Coll, i amaga una crítica soterrada al canvi que ha patit la ciutat els darrers anys.

Ho ha dit Xavi López als micròfons de Cugat.cat.

Xavi López

És la realitat que jo conec i la que m'importa. A més hi ha una crítica a una realitat que ha estat molt amagada.


López ha explicat que li agrada relatar el que succeeix als espais fronterers, que segons ell, són llocs de transformació d'un mateix. En aquest sentit, l'autor santcugatenc ha dit que el barri on va creixer és un espai perfecte pels projectes de futur que està preparant. Segons afirma, aquest escenari 'dona per molt'.

'Nit i Fuga' va ser premi Sant Celoni de Narrativa Breu 2007.

El poeta i assagista Jordi Julià i el poeta i novel·lista Sebastià Jovani han acompanyat Xavi López en la presentació del llibre. L'acte s'ha organitzat amb la col·laboració de la llibreria Paideia i el Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.