El segon concert del Festival de Música de Cambra omple de nou el Claustre amb les peculiaritats de la corda

Cultura

Publicat el 21/jun/08 per Anna Gonzalez

El concert 'La subtilesa de la corda' recull les millors obres del romanticisme rus i temes clàssics del segle XX de la mà del violí i el violoncel de Masuko Ushioda i Laurence Lesser. Aquest segon concert del 5è Festival de Música de Cambra ha tornat a omplir el Claustre del Monestir en un espectacle en exclusiva per a Sant Cugat.

Els intèrprets internacionals Masuko Ushioda i Laurence Lesser han estat acompanyats per la viola de Simone Jandl i el violoncel de Lluís Claret. El quartet de corda ha interpretat diferents peces entre les que ha destacat una obra de Txaikovski.

El director artístic del Festival, Lluís Claret, explica les peculiaritats d'aquesta peça.

Lluís Claret

És una formació particular perquè és un quartet de corda amb violí, viola i dos violoncels. Arenski volia un color més fosc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, el concert d'aquest divendres ha portat en exclusiva un particular arranjament de la 'Suite Italiana' de Stravinsky. Ho explica Claret.

Lluís Claret

És una transcripció per a violí i violoncel de la Suite Italiana de Stravinski. Són els únics que toquen aquesta obra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La propera cita d'aquesta cinquena edició del Festival tindrà com a protagonista el Cor Infantil de Sant Cugat, que pujarà el proper 4 de juliol al peculiar escenari del Claustre del Monestir el concert 'Stabat Mater de Pergolesi'.