Els veïns del barri de l'estació mostren la seva visió del barri a través de la fotografia


  • Comparteix:

Meritxell Buscallà, Àlex Muñoz, Álex Bon Padosquy, Alba Serra i Josefina Mármol són els guanyadors de la 2a edició del concurs de fotografia del barri de l'estació. Enguany l'organització ha convidat als veïns a retratar el què agrada i el que no del barri. Les 50 fotografies presentades al certamen s'exposen fins al 8 de juliol al vestíbul del Teatre la Unió.

El guardó en la categoria tècnica ha anat a parar a Meritxell Buscallà amb la fotografia 'Túnel de l'estació'. La instantània 'Amb un dit' del carrer Sant Antoni d'Álex Muñoz ha guanyat en originalitat. La fotografia més espontània ha estat 'Gos al parc' d'Àlex Bon Padosquy que ha retratat el carrer Mercè Rodoreda.

El premi en la categoria de vida social ha estat per la imatge del carrer Santa Maria d'Alba Serra. Finalment, en la categoria de recerca d'indrets s'ha endut el guardó 'Gos a la font' de Josefina Mármol sobre el carrer Villà.

El president de l'entitat, Pere Soler, ha explicat que el concurs vol ser una mirada al barri.

Pere Soler

Volem que la gent expressi el què li agrada del barri i el què no a través e la fotografia.


Un jurat integrat per professionals del sector de la fotografia han escollit els guanyadors en cinc categories diferents.

Tots els premiats han rebut dues entrades pel Teatre la Unió i una nit d'astronomia al Parc de Collserola, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.