La Matutera i Carolina Chicken, aquest dissabte a la 1a edició de Nit de Música a la Fresca de Valldoreix


  • Comparteix:

Flamenc-jazz i rock balcànic és la proposta per a la 1a edició de la Nit de Música a la Fresca de Valldoreix que se celebra aquest dissabte. Els grups La Matutera i Carolina Chicken pujaran a l'escenari de la plaça del Casal de Cultura dins la iniciativa impulsada per l'EMD de Valldoreix i l'Associació de Veïns de Ca n'Enric La Miranda. Els concerts arrancaran a les 10 de la nit i l'entrada és grauïta.

Música a la Fresca és un nova iniciativa que busca potenciar la música feta a Valldoreix i que neix amb l'esperit de reunir els valldoreixencs entorn la música.

Ho ha explicat la vocal de Cultura de l'EMD, Susanna Herrada.

Susanna Herrada

Volem donar impuls a qui té ganes de treballar per la cultura a Valldoreix.


Anna Fe, membre de l'Associació de Veïns de Ca n'Enric La Miranda, explica que la intenció és que la iniciativa es repeteixi cada estiu.

Anna Fe

La música és un mitjà per comunicar i unir la gent del poble.


L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte a la plaça Casal de Cultura de Valldoreix a partir de les 10 de la nit. En cas de pluja les actuacions es traslladaran a la Nau de Cultura.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De veritat, aquests grups son boníssims. M\'encanta aquesta iniciativa...crec que l\'Anna Fe l\'ha encertat plenament en l\'elecció de l\'esdeveniment cultural així com de les bandes que hi participen. Per moltes mes nits de musica a la fresca!

Ruje. Enviat el 3/jul/08


La iniciativa de la gent jove s\'ha de potenciar i com diu l\'Anna Fe, \"La música és un mitjà per comunicar i unir la gent del poble\" de Valldoreix. Moltes felcitats per la vostre tasca. JM.

Josemari. Enviat el 3/jul/08


Estem molt contentes de veure com iniciatives com aquesta es duen a terme al nostre poble. NO fallarem...aquest dissabte hi serem tots!!!! Visc-a Valldoreix!!!!

les pepes. Enviat el 3/jul/08


És una proposta molt interesant i atractiva. Crec que és una activitat que s\'hauria de repetir l\'any vinent! Felicitats!

Nut. Enviat el 3/jul/08


Em sembla fantàstic que s'organitzin activitats d'estiu i a la fresca al nostre poble. Es una manera de relacionar-nos més amb els nostres veins i a la vegada potenciar i donar a conèixer els nostres artistes. Enhorabona per la iniciativa, Anna!

Marisa. Enviat el 3/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.