'El ángel exterminador' ve dissabte a Sant Cugat abans d'estrenar-se al Grec

Cultura

Publicat el 2/jul/08 per Anna Bernadó

Els espectadors del Teatre-Auditori podran assistir aquest dissabte a l'assaig de l'adaptació teatral de la pel·lícula 'El ángel exterminador' de Luis Buñuel i Luis Alcoriza. L'obra s'estrena sota la direcció de Joan Ollé a Sant Cugat abans d'aterrar al Festival Grec de Barcelona la setmana que ve. L'espectacle s'ofereix de forma gratuïta a les nou del vespre i les entrades no són numerades.

Joan Ollé posarà en escena 14 actors i un músic que treballaran sobre la pròpia pel·lícula de Buñuel, que formarà part de l'escenografia de l'espectacle. Rosa Renom, Ricard Borràs i Àngels Poch figuren entre el repertori de l'obra, que compta amb música de Jordi Sabatés.

El productor de l'obra, Pep Domènech, assegura que assajar a Sant Cugat serà un exercici molt interessant i enriquidor tant pel públic com pels actors, però que tothom ha de tenir clar què va a veure.

Pep Domènech

El fet que sigui un assaig és interessant ja que hi haurà el director entremig del públic donant instruccions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que l'assaig és un premi pels espectadors fidels al Teatre-Auditori.


Xavier Escura

Oferim l'assaig d'una manera gratuïta per la fidelitat dels espectadors del Teatre-Auditori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'accés a l'assaig serà gratuït. Les entrades es donaran el mateix dissabte a partir de les sis de la tarda a les taquilles del teatre.

L'espectacle es podrà veure el dijous de la setmana que ve al Festival Grec, després a les Palmas i el dinou d'agost a l'Exposició Universal de Saragossa.