Els guanyadors del 1r Concurs per a Joves Cantants de l'ACPC actuen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels moments del concert

Un dels moments del concert

Sant Cugat ha acollit aquest diumenge el primer dels cinc concerts que estan fent els guanyadors del 1r Concurs per a Joves Cantants organitzat per l'Associació Catalana de Professors de Cant (ACPC). La música d'Offenbach, Mozart, Schubert i Fauré, entre altres, s'ha pogut sentir així al claustre del Monestir. La santcugatenca Júlia Farrés va obtenir un accèssit al concurs, que va tenir lloc el passat mes de maig a Girona.

El jurat del 1r Concurs per a Joves Cantants va escollir quatre guanyadors i quatre accèssits entre els 27 cantants que es van presentar el 31 de maig al conservatori de Girona. Aquests quatre guanyadors són els que, dins d'una petita gira, han actuat aquest cap de setmana a Sant Cugat, concretament Concepción Martos, Josep Ramon Olivé, Eduard Mas i Marta Polo.

El secretari de l'ACPC, Salvador Parrón, ha destacat el nivell de tots els participants al concurs.

Salvador Parrón

La veritat és que ha sigut molt sorprenent perquè el límit d'edat era bastant baix en relació als altres concursos de cant. El nivell és extraordinari.


Després d'aquest concert de Sant Cugat, els guanyadors actuaran junts quatre vegades més, començant per Vic i Barcelona i acabant amb dos concerts a Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.