Un centenar de persones assisteixen a les projeccions de Marc Recha, que inauguren la vuitena Mostra de Curtmetratges


Temes relacionats

Comença la 8a Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat ( 7/jul/08)


  • Comparteix:

La projecció dels films 'És tard' i 'Sobre el pas de dues persones uns anys més tard', del director català Marc Recha, ha donat el tret de sortida a la vuitena Mostra de Curtmetratges. La plaça de l'Om s'ha convertit un any més en un cinema improvisat, que també ha comptat aquest dilluns amb les peces de les diferents escoles de cinema que participen a la mostra. Un centenar de persones han assistit a la inauguració.

El Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya, l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i la Escuela de Cine y el Audiovisual de Madrid han seguit les projeccions de Marc Recha. Cada centre ha ofert tres curtmetratges, que han completat la inauguració de la vuitena edició de la mostra de la ciutat.

El president de l'Associació Curts i Més, Daniel Codorniu, ha ofert el parlament d'inici de la mostra.

Daniel Codorniu

Estic molt content tot i les dificultats que hem tingut en els últims anys. Aquesta mostra és una festa del poble, un acte cultural del qual tothom té dret a gaudir.



La mostra, que té lloc a la plaça de l'Om, s'allargarà fins dijous amb una quarantena de peces en cartell. El plat fort de la vuitena edició arribarà l'últim dia, dijous, quan s'estreni el curt 'Hiccup', dirigit pel santcugatenc Roger Comella i protagonitzat pels també santcugatencs Pau Quintana i Laia Cerdà. Després de la projecció, es farà un col·loqui amb tots els presents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.