L'entitat Joventuts Musicals busca el suport de Sant Cugat Comerç per promocionar-se


  • Comparteix:

Les Joventuts Musicals estan mantenint converses amb Sant Cugat Comerç per engegar una campanya de col.laboració que difongui les activitats d'aquesta entitat musical. D'aquesta manera, les Joventuts esperen donar-se a conèixer a la població, ampliar el nombre de socis i aconseguir suport per trobar una seu.

Fundada l'any 2000, les Joventuts Musicals de Sant Cugat han engegat una campanya per ampliar la seva base social i presentar el seu programa, que inclou un pla anual de concerts, audicions comentades i un taller coral.

Els responsables de l'entitat consideren que les Joventuts Musicals encra no s'han consolidat a la ciutat, malgrat les ajudes econòmiques rebudes per l'Ajuntament, l'entitat Pro-Música i l'Aula de Só, que financia el 80% de les seves activitats. En aquests moments, el col.lectiu està contactant amb Sant Cugat Comerç per encetar una campanya de col.laboració:

Martí Marín

Estem estudiant si es pot fer una campanya de comerç col·laborador


Un altre dels problemes que té l'entitat és la falta d'una seu. Actualment, els concerts de les Joventuts es realitzen a la Casa de Cultura, a la sala Be-Bop Jazz i al Teatre de la Unió. L'entitat, però, li agradaria que espais com el Conservatori i el Teatre-Auditori donessin cabuda a les seves activitats. Les Joventuts tampoc descarten el Celler Cooperatiu. Martí Marín:

Martí Marín

El Celler Cooperatiu és un espai idoni per les seves condicions acústiques


A banda del concert mensual que organitzen, les Joventuts Musicals també sortejen quatre beques entre els seus socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.