El concert de la Fira del Disc punxa per la pluja


  • Comparteix:

Els ruixats han obligat a suspendre la marató de concerts programada en el marc de la Fira del Disc. Cugat.cat i fonts de l'Ajuntament han assegurat que no hi haurà una nova convocatòria en les properes setmanes per motius d'organització.

Tot i que la previsió meteorològica no parlava de precipitacions, la pluja va ser l'única que va pujar a l'escenari de la plaça del Rei. Els ruixats van fer acte de presència just després que les set bandes locals convidades realitzessin les proves de so.

D'aquesta manera els visitants de la 1a Fira del Disc van poder fer un 'tast' d'una vetllada musical que finalment es va cancel·lar. Cugat.cat, responsable de la marató al costat de l'Ajuntament , ha assegurat que no realitzaran els concerts en una altra jornada donada l'envergadura de l'organització.

El cartell del concert estava format per Vinylics, Amani, Treat, Palabrakadabra, Charlie's Mother Blues, Diego Domingo i Pepe Nada & The Gamusinos. La propera iniciativa musical de Cugat.cat i de l'Ajuntament, és el segons concurs de maquetes 'Mou-te a ritme santcugatenc'. El termini per presentar els treballs finalitza aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.