Sant Cugat acull un dels concerts de la 2a Trobada Internacional de Cors d'Homes


  • Comparteix:

El claustre del Monestir serà aquest dimecres un dels escenaris de la 2a Trobada Internacional de Cors d'Homes organitzada per la Federació de Cors de Clavé. La Societat Coral la Lira serà l'amfitriona d'aquesta trobada que se celebra de manera triennal i que tindrà com a convidada la coral alemanya Männerchoir Leipzig-Nord. El concert tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre i l'entrada és gratuïta.

Cinc corals del Regne Unit, Holanda, Bulgària, Dinamarca i Alemanya han visitat Catalunya durant la segona Trobada Internacional de Cors d'Homes i han participat aquest diumenge en un concert al Palau de la Música. Una d'elles, la coral alemanya Männnerchoir Leipzig-Nord, visitarà el claustre de la ciutat aquest dimecres, en una actuació on la Lira serà telonera.

La 2a Trobada Internacional de Cors d'Homes acollirà també altres concerts de cors internacionals a la vegada que el de Sant Cugat. Les corals del Regne Unit, Holanda, Bulgària i Dinamarca actuaran al mateix dia a Castellar del Vallès, Figueres, Vilafranca del Penedès i Palau-Solità i Plegamans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.