La tercera setmana del programa 'Això és fer estiu' proposa concerts, teatre, cinema i contes


Temes relacionats

La plaça de la Vila, nou escenari d'activitats d'estiu (13/jul/08)


  • Comparteix:

Actuació del Cos de Dansa Esbart a la plaça de la Vila

Actuació del Cos de Dansa Esbart a la plaça de la Vila

Un concert de Pepe Nada, una sessió de contes per a adults, la projecció de la pel·lícula 'Un día de furia' i el teatre de Cecilia Bellorín són les propostes d'aquesta setmana del programa 'Això és fer estiu'. La plaça de la Vila serà de nou l'escenari d'aquesta iniciativa organitzada per Fessopesc i el Club Muntanyenc.

La segona edició del programa 'Això és fer estiu' ha canviat la seva ubicació habitual a la terrassa del Club Muntanyenc (CMSC) per la nova plaça de la Vila. El programa, que va donar el tret de sortida a principis de juliol, enceta ara la seva tercera setmana carregada de propostes.

La setmana arrencarà aquest dimecres amb una sessió de cinema on es projectarà la pel·lícula 'Un dia de fúria' de Joel Schumacher. El cinema donarà pas aquest dijous al concert del cantautor de 'rock de calaix', segons defineix el mateix artista, Pepe Nada, que estarà acompanyat pels Calderilla. Pepe Nada dóna més detalls del concert.

Pepe Nada

Està entre l'humor i la música. És una barreja de moltes coses. Està tot en clau d'humor.


El cap de setmana serà el torn dels contes per a adults de Jaume Viladrich i el teatre de Cecilia Bellorín. Totes dues propostes tindran lloc a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.