La Jam Jove omple el Casal de Joves Torreblanca de música santcugatenca


  • Comparteix:

El Casal de Joves Torreblanca s'ha omplert aquest divendres de música amb una nova Jam Jove. Un cop més la sessió improvisada i l'actuació de diferents grups santcugatencs ha servit per reclamar la presència musical jove de la ciutat i intercanviar experiències.

La sessió l'han protagonitzat els grups musicals que toquen als bucs d' assaig de Torreblanca. La diversitat d'estils ha caracteritzat aquesta vetllada en la que han participat grups de punk, rock i rap.

El coordinador del Casal de Joves TorreBlanca, Quim Pla, explica l'objectiu de la iniciativa.

Quim Pla

L'objectiu és que tinguin un lloc on tocar i que intercanviïn experiències.



El concert, que s'allargat fins les onze de les nit, ha aplegat unes 150 persones a la sala annexa del Casal. Els tres grups santcugatencs que han tingut l'oportunitat de tocar han estat Palabracadabra, Indetermina X i Jack el Tuerto. Un dels participants de l'últim grup, Jordi Bullich, explica què suposa tocar a la Jam Jove.

Jordi Bullich

Suposa diversió i ganes de tocar amb el grup.



Aquest concert obert a tothom ha servit per donar una oportunitat a tots aquells joves músics santcugatencs que no van poder actuar a la Fira del Disc organitzada per Cugat.cat i l'Ajuntament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.