La 8a edició de Dansa Sant Cugat arrenca amb una mostra per a la ciutadania santcugatenca


  • Comparteix:

La 8a edició de l'Stage Dansa Sant Cugat ha donat aquest dissabte el tret de sortida amb una presentació al públic santcugatenc de tres espectacles. D'aquesta manera, la ciutat ha donat la benvinguda a aquestes jornades internacionals de dansa. Abans, alumnes i escoles de la ciutat han fet un recorregut coreogràfic pels carrers fins a la plaça del Rei.

Els espectacles de les companyies de Damián Muñoz, d'Alain Gruttadauria i de la Companyia Brodas han servit de petit tast per arrencar la 8a edició de l'Stage Dansa Sant Cugat. Uns 200 santcugatencs s'han aplegat a la plaça del Rei per conèixer de més a prop aquestes jornades i gaudir dels tres espectacles de dansa.

A partir d'ara, els alumnes hauran de demostrar els coneixements assolits durant aquests dies de classes amb professors de renom internacional. Diferents tallers, mostres i espectacles oberts serviran per posar sobre l'escenari el treball fet durant aquests stage que s'ha situat com 'el més important del país'. Ho explica el coorganitzador Jordi Rosés.

Jordi Rosés

Estem contents de l'evolució de l'stage ha arribat al més important del país.


Juntament amb les diferents classes que són obertes a la ciutadania, l'organització ofereix fins el dijous un dinar-espectacle cada dia al Cafè Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.