Més de 23.600 persones han convertit el Nadal a l'Envelat d'enguany en el de més èxit dels celebrats


  • Comparteix:

Una vegada més, els nens han estat els grans protagonistes del Nadal a l'Envelat

Una vegada més, els nens han estat els grans protagonistes del Nadal a l'Envelat

Més de 23.600 persones han participat al Nadal a l'Envelat. Amb aquesta xifra, l'edició d'enguany es converteix en la més exitosa de les tretze que s'han realitzat. L'Ajuntament ha apuntat la diversitat de l'oferta, la programació dins l'Envelat i el bon temps com les principals causes d'aquest èxit.

Segons el recompte de visites dels organitzadors, 23.644 persones han desfilat per les carpes del Parc del Pla de Vinyet. En comparació amb l'any passat, s'ha produït un increment de més de la meitat de visitants, xifrat en 8.000 persones.

Un èxit, doncs, sense precedents que ha estat valorat molt positivament pel consistori. L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que els motius d'aquesta bona acollida ha estat la varietat de l'oferta, el bon temps i la programació que es feia a l'Envelat. Segons l'alcalde, les activitats a l'Envelat han agradat a públics de totes les edats:

Lluís Recoder

La programació ha tingut molta acceptació per part de la gent i per tant crec que ha estat encertada


Pel que fa a la programació de nit, més de 2.000 persones han passat pel Quinto de Nadal, triplicant l'assistència de l 'any passat. Aquest 2002 s'han consolidat espais com la ludoteca i d'altres com el rocòdrom i la tirolina, que han experimentat una gran acceptació, sobretot entre els més joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.