Les entrades per veure avui 'El somni d'una nit d'estiu' al Teatre-auditori' estan exhaurides

Cultura

Publicat el 17/gen/03 per Sílvia

Les entrades per veure avui el clàssic de William Shakespeare 'El somni d'una nit d'estiu' al Teatre-auditori estan ja exharides. El muntatge, dirigit per l'actor Àngel Llàcer, és una coproducció de l'Ajuntament de Sant Cugat, que també ha organitzat una tertúlia oberta amb els intèprets de l'obra, dues hores abans de la funció.

La Companyia Parracs i Azorín Serveis Escènics produeixen 'El somni d'una nit d'estiu', amb la participació del Centre Cultural de Sant Cugat. D'aquesta manera, l'Ajuntament aporta el seu granet de sorra a la brillant trajectòria d'aquest muntatge, que va presentar-se a la passada Fira de Teatre de Tàrrega.

Després de 5 anys d'espera, el director de l'obra, Àngel Llàcer, ha pogut complir el seu desig de representar aquest clàssic de Shakespeare. Ho fa amb l'ajuda d'amics i companys de la universitat que recreen jocs d'amor i seducció amb estètica dels anys 50.
L'actor ens parla de la clau de l'èxit de l'obra:

Àngel Llàcer

Hem aconseguit que la gent jove vagi al teatre i no pensi que Shakespeare és avorrit


Una de les actrius de l'obra i membre de la companyia Parracs, Clara Segura, ha remarcat la complexitat dels dos pisos que formen l'escenari. Segura també ha subratllat els avantatges que suposa treballar amb molts personatges:

Clara Segura

Treballar amb actors joves ens ha permès crear un llenguatge diferent


'El somni d'una nit d'estiu' també ofereix música en directe al llarg dels 120 minuts que dura l'obra. Dues hores abans de la funció, a les vuit, els interessats poden acudir al Teatre-auditori per a participar en una tertúlia amb els actors.