L'Orquestra Simfònica comença la temporada amb un concert dirigit per Donald Appert


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Arxiu

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Arxiu

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat obre aquest divendres la nova temporada amb un concert al Teatre-Auditori. El nord-americà Donald Appert dirigirà la formació, que interpretarà obres de Leonard Bernstein, Aaron Copland i Douglas Moore.

L'orquestra Simfònica Sant Cugat, que ja ha realitzat més de 400 concerts, iniciarà la temporada amb un concert sota la direcció de Donald Appert. Appert, que actualment dirigeix la Clark College Orchestra i l'Oregon Sinfonietta, ha elaborat un repertori amb música composta al seu país. Algunes de les peces que es podran sentir són 'Buckaroo Holiday', 'Silver Song' i 'Glitter and be Gay'.

L'actuació també comptarà amb la presència de la soprano solista Linda Appert, que intervindrà en tres peces. El conjunt simfònic, que ja ha actuat al Palau de la Música Catalana i al Teatre del Liceu, també interpretarà una obra composta pel mateix Donald Appert i que porta per nom 'Nara Variation'.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, considera que portar directors convidats afavoreix la qualitat de l'orquestra.

Pep Tugues

Appert és un director de prestigi i crec que està en la línia dels directors que porta l'Orquesta Simfònica. Això fa que creixi qualitativament.


El concert tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.