L'obra 'El llibertí' es podrà veure a l'octubre al Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebra 15 anys amb la mirada posada en l'ampliació de l'equipament (24/jun/08)


  • Comparteix:

Escena de l'obra 'El llibertí'

Escena de l'obra 'El llibertí'

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà la propera temporada el muntatge teatral 'El llibertí'. L'obra, protagonitzada pel santcugatenc Ramon Madaula i Montse Guallar, planteja al personatge de Diderot la tasca de definir el concepte de 'moral'. Després d'un any d'èxit al teatre Poliorama, 'El llibertí' es podrà veure a Sant Cugat els dies dos i tres d'octubre.

L'obra teatral 'El llibertí', d'Eric-Emmanuel Schmitt, es representarà a l'octubre dins la nova temporada que el Teatre-Auditori enceta al setembre. La representació, que té una durada d'una hora i 45 minuts amb intermedi, planteja al personatge principal, Diderot, la tasca de definir el concepte de 'moral' per a la seva enciclopèdia. El protagonista es veurà envoltat, enfrontat i seduït per quatre dones que li dificultaran la feina encomanada.

L'obra, dirigida per Joan Lluís Bozzo, compta amb la interpretació del santcugatenc Ramon Madaula, Montse Guallar i Nausicaa Bonnín, entre altres.

Les localitats, que tenen un cost d'entre 22 i 14 euros, estaran a la venda a partir del proper tres de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.