Nats Nus i Color Dansa estaran presents amb la comitiva catalana a la Fira de Dansa de Tanzmesse


Temes relacionats

La companyia Color Dansa, satisfeta per la resposta del públic amb l'espectacle 'Serrat balla' (14/ago/08)

La companyia 'Color Dansa' estrena un espectacle sobre Joan Manuel Serrat (10/ago/08)

Els nens presenten el resultat del 3r Cicle Dansa a les Escoles (20/mai/08)

Nats Nus presenta 'Momentari' a LASALA Miguel Hernández de Sabadell (18/mai/08)


  • Comparteix:

La companyia Color Dansa assistirà a la Fira Tanzmesse

La companyia Color Dansa assistirà a la Fira Tanzmesse

Les companyies de dansa Nats Nus i Color Dansa participaran a la Fira internacional Tranzmesse de Düsseldorf, una de les cites europees més importants del sector. Les companyies residents al Teatre-Auditori formaran part d'una comitiva catalana de 13 companyies que presentaran les seves creacions sota la marca 'Català! dance'. La setena edició de la fira tindrà lloc del 27 al 30 d'agost a la població alemanya de Düsseldorf.

Les companyies de dansa santcugatenques Nats Nus i Color Dansa assistiran a la Fira Internacional de dansa Tanzmesse de Düsseldorf, a Alemanya. Aquesta és una de les trobades europees més importants del sector, ja que reuneix companyies de dansa de diferents països.

Enguany la Fira anuncia la setena edició amb un important creixement del programa d'actuacions i anima als professionals d'arreu del món a construir i enfortir la seva xarxa de contactes. La Fira acull els representants de les diferents companyies, que tenen la possibilitat de formar part d'un debat diari on es discuteixen temes actuals de la dansa contemporània. Així mateix, la Fira també ofereix als visitants l'accés a les últimes novetats de la dansa de tot el món.

L'assistència de la dansa catalana sota la marca 'Català! dance' servirà per donar el tret de sortida a la campanya per la promoció internacional del sector. Aquesta iniciativa s'impulsa des de l'Institut Català de les Indústries Culturals i l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural.Entre les companyies catalanes que assistiran a la Fira es troben, juntament amb Nats Nus i Color Dansa, AE-Lapsus Dansa, Alta Realitat i Sol Picó, entre d'altres.

La Fira Internacional Tanzmesse és una de les cites professionals amb més pes dins el sector de la dansa contemporània europea. L'any anterior aquest esdeveniment va rebre la visita de més de 35.000 participants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.