El santcugatenc Francesc Orella participa en primer llargmetratge de Mar Coll


Temes relacionats

Francesc Orella, nominat als premis Max com a millor actor protagonista (14/des/07)

Francesc Orella participa a la pel·lícula 'Las manos del pianista' (25/jul/07)

L'actor valldoreixenc Francesc Orella ha estat guardonat amb un Premi Butaca (26/nov/02)


  • Comparteix:

L'actor Francesc Orella participarà en el film 'Tres dies en família'

L'actor Francesc Orella participarà en el film 'Tres dies en família'

L'actor santcugatenc Francesc Orella participarà en el film 'Tres dies amb la família', que està sota la direcció de Mar Coll. El llargmetratge,que ja s'ha començat a rodar a Catalunya, mostra de manera intimista el comportament d'una família burgesa catalana i està protagonitzat per Nausicaa Bonín.

La directora Mar Coll ja ha començat a rodar el seu primer llargmetratge, que porta per nom 'Tres dies amb la família'. El film, que compta amb actors com el santcugatenc Francesc Orella, Nausicaa Bonín, Eduard Fernández i Ramon Fontserè, adopta un to contingut i realista.

'Tres dies amb la família' narra la història d'una noia, Léa, que després de viure una temporada a França torna a Girona per assistir a l'enterrament del seu avi patern. Léa conviurà tres dies amb els seus pares en un ambient de cerimònies fúnebres marcades per la nostàlgia del passat i la tristesa de la pèrdua de l'avi. Durant aquests tres dies, la protagonista es replantejarà la relació amb els seus pares i es trobarà enmig d'un batibull emocional que intentarà resoldre.

El llargmetratge forma part del programa 'Opera Prima' d'Escándalo Films, la productora associada a l'escola de cinema ESCAC, i compta amb la coproducció de Televisió de Catalunya i el recolzament de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Visuals i l'Institut Català de les Indústries Culturals i la participació de Televisió Espanyola.

L'equip tècnic del film està format per membres de l'ESCAC, entre els quals destaca l'editora de 'El orfanato', Elena Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.