El santcugatenc Francesc Orella participa en primer llargmetratge de Mar Coll

L'actor Francesc Orella participarà en el film 'Tres dies en família'

Cultura

Publicat el 22/ago/08 per Núria Juanico

L'actor santcugatenc Francesc Orella participarà en el film 'Tres dies amb la família', que està sota la direcció de Mar Coll. El llargmetratge,que ja s'ha començat a rodar a Catalunya, mostra de manera intimista el comportament d'una família burgesa catalana i està protagonitzat per Nausicaa Bonín.

La directora Mar Coll ja ha començat a rodar el seu primer llargmetratge, que porta per nom 'Tres dies amb la família'. El film, que compta amb actors com el santcugatenc Francesc Orella, Nausicaa Bonín, Eduard Fernández i Ramon Fontserè, adopta un to contingut i realista.

'Tres dies amb la família' narra la història d'una noia, Léa, que després de viure una temporada a França torna a Girona per assistir a l'enterrament del seu avi patern. Léa conviurà tres dies amb els seus pares en un ambient de cerimònies fúnebres marcades per la nostàlgia del passat i la tristesa de la pèrdua de l'avi. Durant aquests tres dies, la protagonista es replantejarà la relació amb els seus pares i es trobarà enmig d'un batibull emocional que intentarà resoldre.

El llargmetratge forma part del programa 'Opera Prima' d'Escándalo Films, la productora associada a l'escola de cinema ESCAC, i compta amb la coproducció de Televisió de Catalunya i el recolzament de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Visuals i l'Institut Català de les Indústries Culturals i la participació de Televisió Espanyola.

L'equip tècnic del film està format per membres de l'ESCAC, entre els quals destaca l'editora de 'El orfanato', Elena Ruiz.