'Nou Cinematògraf Napoleón' projectarà a Valldoreix pel·lícules de cinema mut acompanyades de música jazz


  • Comparteix:

L'espectacle 'Nou Cinematògraf Napoleón' presenta diversos llargmetratges de cinema mut acompanyats per música Jazz en viu. La cita serà el proper dijous a Valldoreix en una sessió a les deu del vespre al Casal de la Colònia Montserrat on es podran veure pel·lícules de mestres del cinema còmic com Chaplin, Keaton i Lloyd, entre d'altres. L'espectacle es complementa amb projeccions de pel·lícules del naixement del cinematògraf, dels Lumière i Melies, i dibuixos animats.

L'acte recupera la identitat del cinema en els seus inicis, segons ha explicat a Cugat.cat un dels guionistes de 'Nou Cinematògraf Napoleón' Josep Parramon.

Josep Parramon

L'objectiu és recuperar els antics llenguatges i les antigues tècniques del cinema.


Parramon espera que l'acte, que se celebrarà al Casal de la Colònia Montserrat, tingui una bona acollida i que hi assisteixen més d'un centenar de persones. Després de Valldoreix, l'espectacle visitarà la població de Tiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.