Víctor Ullate, Marlango i Chucho Valdés, a la nova temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebrarà els seus quinze anys amb un concert i un espectacle piromusical (27/ago/08)


  • Comparteix:

L'estrena mundial del darrer espectacle de la companyia de ballet Víctor Ullate i els concerts de Marlango i Chucho Valdés són algunes de les propostes de la nova temporada del Teatre-Auditori. Aquests espectacles formen part dels 22 muntatges que l'equipament acollirà fins al desembre.

La companyia ballet de Víctor Ullate presentarà als escenaris del Teatre-Auditori el seu nou treball el 14 i el 15 de novembre. El muntatge serveix per commemorar el vintè aniversari del grup.

El director de l'equipament, Pep Tugues, explica a Cugat.cat que van proposar a la companyia l'estrena del muntatge a la nostra ciutat.

Pep Tugues

Com que estem en celebracions del vintè aniversari del Ballet de Víctor Ullate li vam proposar d'estrenar l'espectacle a Sant Cugat. Li va semblar una bona proposta.



Coincidint amb el dia internacional de la no-violència de gènere, Marlango oferirà el 22 de novembre un concert a Sant Cugat. El grup liderat per l'actriu Leonor Watling hi presentarà el seu darrer àlbum, 'The Electrical Morning'

Segons Tugues, Watling està encantada de participar en els actes del dia internacional contra la violència de gènere de la nostra ciutat.

Pep Tugues

Li vam proposar a Marlango de participar dins el dia de la no-violència i li va agradar moltíssim.


El Teatre-Auditori també acollirà, el 16 de novembre, un concert de Chucho Valdés. L'actuació forma part del Festival de Jazz de Barcelona. Es dóna la coincidència que el pare de Chucho, Bebo Valdés, va actuar a l'equipament municipal fa un any.

Els abonaments del Teatre-Auditori es posaran a la venda dimecres de la setmana vinent i les entrades, el 9 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.