Núria Vallès exposa a la Sala Rusiñol una mirada d'Europa amb l'aigua com a fil conductor


Temes relacionats

El quadre 'Rouge Seine' de l'artista santcugatenca Nuria Valles, premiat per la Cambra de comerç d'Espanya a França ( 4/jun/08)

La pintora Núria Vallès exposa per segona vegada a París ( 2/nov/07)

La pintora Núria Vallés exposa la col·lecció 'Intensitat' a Madrid (30/gen/07)

La pintora santcugatenca Núria Vallès porta els seus paisatges marins a París (12/des/05)


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca Núria Vallès proposa una mirada poètica al vell continent amb 'Aigües d'Europa', una mostra que es pot veure fins el 24 de setembre a la Sala Rusiñol. El periodista i crític d'art Josep Maria Cadena ha presentat l'exposició i ha destacat el color com la gran trobada de Vallès com a pintora.

L'artista local ha guanyat aquest any el primer premi del concurs de la Cambra de Comerç d'Espanya a França i el Col·legi d'Espanya de París, amb el quadre 'Rouge Seine'.

Ara torna a Sant Cugat amb l'estrena d''Aigües d'Europa', 34 retalls del vell continent que es poden veure a la Sala Rusiñol des d'aquest divendres.

Escoltem Núria Vallès.

Núria Vallès

L'aigua és un element vital i és el fil conductor de tots els quadres. Són totes les ciutats on he viscut i visitat, sota el prisme de l'aigua.




Hèlsinki, Estocolm, París, Florència i Barcelona, així com també la Costa Brava, estan presents a la mostra, que romandrà a la sala del carrer Santigo Rusiñol fins el 24 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.