Cinc actors completen la representació santcugatenca a la nova temporada del TNC


  • Comparteix:

La nova programació del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) compta amb cinc actors santcugatencs. Míriam Alamany i Carles Martínez participaran a l'adaptació de Sergi Berbel de l'obra 'L'inspector'. Els actors florestants Pep Anton Muñoz, amb 'La casa dels cors trencats', i Mercè Arànega, amb l'obra catalana 'Mort de dama', també hi seran presents en aquesta nova temporada que arrenca el 17 de setembre. De la seva banda, l'actriu santcugatenca Rosa Vila pujarà a l'escenari amb una nova versió de 'La casa de Bernarda Alba'.

Els actors Míriam Alamany i Carles Martínez compartiran espai i repartiment al TNC amb l'obra 'L'inspector' de Sergi Berbel. Els dos intèrprets santcugatencs pujaran a l'escenari plegats un cop més amb aquesta comèdia, després de coincidir al muntatge 'La plaça del Diamant'.

Però per la nova temporada del TNC passaran altres artistes residents a casa nostra com el florestà Pep Anton Muñoz. Muñoz participa al muntatge de Josep Maria Mestres 'La casa dels cors trencats'.

De la seva banda, l'actriu també florestana Mercè Arànega donarà vida a la protagonista del muntatge 'Mort de dama' que dirigeix Rafel Duran.

Un dels plats forts d'aquesta temporada és la nova versió de 'La casa de Bernarda Alba' de Lluís Pasqual, que compta dins el seu repartiment amb l'actriu santcugatenca Rosa Vila.

La temporada 2008-2009 del TNC començarà el 17 de setembre amb l'estrena de 'Andromaque' de Jean Racine.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.