La nova temporada del Casal TorreBlanca busca la consolidació entre el jovent


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca arrenca la temporada amb l'objectiu de consolidar les activitats i serveis de l'equipament entre els joves de la ciutat. Entre les principals apostes destaquen un taller d'escriptura a través de blocs amb la directora de cinema Judith Colell dins el programa Lletres, una Jam Session cada mes i la col·laboració amb el Teatre-Auditori.

La nova programació d'activitats del Casal de Joves TorreBlanca tindrà un eix vertebrador: el Fòrum Torreblanca que tindrà lloc dimarts 7 d'octubre i on els usuaris podran dir la seva respecte les iniciatives de l'equipament.

Les activitats del Casal estaran lligades amb els programes Lletres i amb la Setmana Sostenible, així com també amb el Festival de Poesia de Sant Cugat amb un 'After Hours Poètic' i un 'AlterPoesia'. La col·laboració amb el Teatre-Auditori es tradueix aquesta temporada amb un concert de 'We Sing Bill Evans' i amb 'Parlem de Teatre' amb la directora de l'obra 'Germanes', Carol López.

Per donar continuitat amb la temporada passada, els bucs d'assaig tornaran a ser una iniciativa estrella. Els grups de la ciutat, a més, tindran la possibilitat de participar en les Jam Session de cada mes. Escoltem director del centre, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Encetem una nova activitat que és la Jam Session que hi haurà el tercer divendres de cada mes.




La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, explica la finalitat d'aquest curs pel casal.

Esther Salat

És un espai consolidat entre els joves, però amb una població jove és important continuar motivant.




La temporada començarà l'últim dissabte de setembre amb una festa a partir de les dotze del migdia amb una botifarrada popular, música i la pintada al mur de la Secretaria del Casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.