El Teatre-Auditori construeix els decorats de 'Spamalot' i 'The History Boys'


  • Comparteix:

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori construeix els decorats del musical 'Spamalot' i de l'obra teatral 'The History Boys'. Aquest dimarts s'ha estrenat l'obra 'Spamalot' al Teatre Victòria.

L'escenografia de 'Spamalot', musical dirigit pel Tricicle i Filmax Stage i Stromboli Entertainment, ha estat dissenyada per Carles Pujol, cap del taller d'escenografia del Teatre Auditori. Els treballs de disseny i construcció dels decorats els han ocupat quatre mesos, i a més dels 11 treballadors del taller del Teatre-Auditori, han hagut de contractar col·laboradors d'altres tallers per enllestir la feina a temps.

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori ha construït per l'entrada dues torres i una reixa colossal que produeix un gran impacte visual i situa a l'Edat Mitjana. A l'interior, han dissenyat diferents escenaris: un casino, un bosc fet de cards i un castell francès. Pujol considera que el resultat és impressionant i satisfactori després del gran sacrifici que els ha comportat la seva elaboració.

En aquest cas, només han hagut de construir un sol decorat molt més senzill que els ha comportat un mes de feina. Dues parets laterals amb finestres, una d'elles amb pupitres ambienten l'aula on se situa tota la trama de 'The history boys'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.