Terra Dolça enceta la seva nova programació cultural amb una xerrada sobre transgènics


  • Comparteix:

L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça ha organitzat per a la segona quinzena de setembre una sèrie d'activitats que inclouran concerts, una lectura de contes, espectacles de màgia i conferències, entre d'altres. La primera cita tindrà lloc aquest dimarts, a les vuit del vespre, a una xerrada sobre els aliments transgènics i la importància de la pagesia dins la campanya 'Som lo que sembrem'.

Un dels actes més destacats serà el passi del curtmetratge 'L'última copa', aquest dissabte, fet pels alumnes de l'Escola del Taller de Cinema de Torreblanca.

El segon i quart dimecres de cada mes, la màgia acompanyarà el sopar amb el mag Rafa. L'espai també repeteix les nits de sopar musicat i la narració de contes per a adults. Aquest mes, 'Brigada Avelina' posarà banda sonora al sopar el proper 25 i els escriptors Quim Monzó, Jorge Bucay i Fèlix Calatayud seran els protagonistes de la sessió de lectures, el proper 27.

El dilluns 29, a les 8 de la tarda, es commemoraran els 100 anys del naixement del polític xilè Salvador Allende amb una xerrada a càrrec d'Aldo González, exiliat des de 1979 de Xile que actualment és investigador del CSIC. El mateix dia 29, s'inaugurarà l'exposició de fotos 'Textures del món', del fotògraf santcugatenc Joan Jubany.

A més de les activitats presentades, Terra Dolça ampliarà la seva carta de restaurant. Són declaracions de Guim Pros a Cugat.cat

Guim Pros

Vam començar la carta elñ 25 d'agost i el que destaca d'aquesta carta és que hem introduit més el peix i la veritat és que de moment té molt èxit.


D'aquesta manera, Terra Dolça manté unides les propostes gastronòmiques i culturals, com fins ara ha fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.