S'inicia la convocatòria al Premi de Comunicació Ramon Barnils per a estudiants


Temes relacionats

Antoni Bassas: 'El poder polític exerceix una gran pressió sobre els mitjans públics i privats' (19/set/08)

Les Jornades Ramon Barnils comencen amb una conferència d'Antoni Bassas (19/set/08)

Les segones Jornades Ramon Barnils debatran el panorama periodístic català ( 8/set/08)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura Xavier Escura

El tinent d'alcalde de Cultura Xavier Escura

Cugat.cat, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i l'Ajuntament convoquen per primer cop el Premi Ramon Barnils per tal de fomentar i fer créixer l'esperit transgressor del periodista santcugatenc. Els participants, que han de ser residents al municipi i cursar cicles formatius, batxillerat o segon cicle d'ESO, han de lliurar treballs inèdits relacionats amb el món de la comunicació, en català i sobre Sant Cugat abans del 30 d'abril.

Durant les segones Jornades de Comunicació Ramon Barnils, Xavier Escura ha presentat el primer Premi de Comunicació que organitza l'Ajuntament, Cugat.cat i el grup de periodistes Ramon Barnils. El certamen està adreçat a joves estudiants d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius residents a Sant Cugat amb la finalitat d'homenatjar el periodista i fomentar el seu esperit crític.

El jurat del premi està format per un representant de Cugat.cat, un representant del grup de periodistes Ramon Barnils, dos professionals acreditats de la comunicació i un professional d'educació.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat quina és la finalitat del Premi Ramon Barnils.

Xavier Escura

Hem convocat aquest premi amb la intencionalitat de fomentar la creació periodística independent i de qualitat entre els joves.


El premi es configura en tres modalitats: premsa escrita, ràdio i vídeo, i en dues categories en funció de l'edat. Els premis consistiran en una camara de vídeo i un taller de comunicació multimèdia i l'acte de lliurament tindrà lloc al juny de l'any vinent. El jurat del premi està format per un representant de Cugat.cat, un representant del grup de periodistes Ramon Barnils, dos professionals acreditats de la comunicació i un professional d'educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.