L'Associació de Familiars d'Alzheimer aconsegueix la millor recaptació dels últims set anys


Temes relacionats

L'Associació de Familiars d'Alzheimer recorre un any més a la tómbola benèfica per recaptar fons (20/set/08)

El Dia de l'Alzheimer divulgarà els recursos que tenen les famílies per lluitar contra la malaltia ( 9/set/08)


  • Comparteix:

L'entitat continua treballant en la sensibilització de la malaltia

L'entitat continua treballant en la sensibilització de la malaltia

L'Associació de Familiars d'Alzheimer ha organitzat aquest cap de setmana una tómbola i un concert amb motiu del Dia Mundial de la malaltia. Tot i que encara està per concretar la quantitat exacta, les activitats d'enguany han rebut una de les millors recaptacions dels darrers anys.

La plaça dels Quatre Cantons ha estat l'escenari aquest cap de setmana de les activitats de l'Associació de Familiar d'Alzheimer per difondre la malatia i recaptar fons per a l'entitat.

Dissabte, l'associació va organitzar la tradicional tómbola amb regals donats per diferents comerços de la ciutat i famílies de l'Associació. El diumenge, i coincidint amb el Dia Mundial de la malatia, l'associació va instal·lar una taula informativa. La tarda va acollir el primer concert organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzheimer a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

D'aquesta manera, el grup Rodó Quintet ha ofert el seu primer concert sota el nom 'Música per l'Alzheimer'. El repertori ha repassat obres de música clàssica, popular catalana i obres de musicals i de la factoria Disney.

La presidenta de l'Associació, Isabel Martínez, ha valorat molt positivament la participació ciutadana en les diferents propostes.


Isabel Martínez

A pesar de la crisi, aquest ha estat l'any en què hem rebut més donatius. Estem realment sorpresos.


La bona resposta del santcugatencs ha comportat la recaptació més gran des de fa més de set anys, tot i que la quantitat exacta està encara per determinar.

Tot i així, els actes commemoratius no acaben aquest cap de setmana. El proper divendres la presentació del còmic 'Arrugas' a la Casa de Cultura tancarà l'agenda cultural per la diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.