'Buda explóto por vergüenza', primera pel·lícula del nou cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La cinquena temporada del cicle de cinema d'autor dóna el tret de sortida aquest dijous amb la pel·lícula iraniana 'Buda explotó por vergüenza'. El cicle manté les dues sessions setmanals una a dos quarts de vuit del vespre i l'altra a les deu de la nit, amb versió original i a un preu de tres euros. Un any més, l'historiador i crític de cinema Àngel Comas s'ha encarregat de la tria dels films.

Sota l'estàtua de Buda destruïda pels talibans, encara viuen milers de famílies. Una nena assetjada cruelment per uns nens que juguen tot recreant la societat on viuen. Aquest és el fil argumental del film 'Buda explotó por vergüenza' que enceta aquest nou cicle de cinema d'autor amb una esgarrifosa metàfora de la situació de l'Afganistan com a conseqüència de la guerra.

La directora Hana Makhmalbaf, de només 19 anys, va guanyar a Berlín el Premi de la Pau.

La pel·lícula es podrà veure en doble sessió; la primera a dos quarts de vuit del vespre i la segona a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.