El Terra Dolça dedica actes al finançament, els transgèncis i a la màgia


Temes relacionats

Terra Dolça enceta la seva nova programació cultural amb una xerrada sobre transgènics (15/set/08)

L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça acull una exposició sobre Arnau Cadell ( 4/ago/08)


  • Comparteix:

L'espai Terra Dolça organitza aquest octubre una xerrada sobre el finançament, la presentació de la novel·la policíaca 'Tots els camins porten a Romania' i del llibre 'Apàtrides, incultes i (de vegades) analfabets'. Entre les activitats també hi ha un recital de poesia i un sopar musicat. D'altra banda, es mantenen els ja tradicionals sopars de màgia i l'espai també acull l'exposició 'Textures del món' del fotògraf Joan Jubany.

El Terra Dolça enceta l'octubre amb la presentació de la novel·la policíaca catalana 'Tots els camins porten a Romania', del periodista i escriptor lleidatà Ramon Usall. Una altra activitat prevista és el sopar tertúlia que, sota el nom 'Cinc cèntims sobre el finançament' i amb l'economista Elisenda Paluzie com a ponent, tractarà de la situació econòmica actual.

Dins la Setmana de la Poesia de Sant Cugat, el Terra Dolça acollirà un recital de poesia. Diversos poetes i poetesses santcugatencs, com Eduard Moga i Marta Pessarrodona, recitaran acompanyats de la música en directe de l'Albert Fiblà.

El propietari de l'espai Terra Dolça, Guim Pros, explica per què acullen aquesta iniciativa.

Guim Pros

Són unes activitats que ens agraden i ens fa il·lusió que el Terra Dolça les pugui acollir.


D'altra banda, la campanya 'Som lo que sembrem' també passarà pel Terra Dolça. Aquesta iniciativa, que ja compta amb més de 500.000 signatures, està en contra dels aliments transgènics i defensa la necessitat de consumir aliments tractats de manera natural.

L'escriptora Patricia Gabancho presentarà el seu nou llibre, que porta per títol 'Apàtrides, incultes i (de vegades) analfabets' i tracta sobre l'educació a Catalunya. L'espai Terra Dolça manté els tradicionals sopars amb màgia i acull una exposició del fotògraf Joan Jubany, que presentarà una mostra titulada 'Textures del món'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.