Oberta la inscripció pel Campus Rock Sant Cugat


  • Comparteix:

El Campus Rock arriba a Sant Cugat a finals d'octubre. Fins el dijous, el Casal de Joves TorreBlanca acollirà una intensíssima activitat musical, amb classes, assajos, jam sessions i un concert final. Els alumnes, d'entre 15 i 30 anys, rebran consells i explicacions de músics professionals, components de grups com Lax'n'Busto i Els Pets.

L'escola itinerant de música pop-rock arriba per segon cop a Sant Cugat amb el suport de l'Ajuntament. L'objectiu que els alumnes adquireixin coneixements musicals, convisquin i intercanviïn impressions i idees. Els participants han de tenir nocions musicals mínimes i una edat entre els 15 i 30 anys.

Els professors d'enguany són Toni Xuclà, que toca al grup Menaix a Trua, els components de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa i Jimmy Pinyol, i el santcugatenc Joan Pau Chaves, teclista d'Els Pets. A més, com a professors convidats, hi ha el cantant d'Els Pets Lluís Gavaldà, i el guitarrista David Muñoz, líder del grup de funky Gnaposs.

La iniciativa comença el divendres 31 d'octubre, quan es durà a terme l'assignació de grups i repertori i la jam session a càrrec dels professors. L'endemà serà el dia més carregat d'activitats, ja que els alumnes començaran amb els combos, on experimenten amb la música soul i els estils jamaicans ska i reggae. A més, Lluís Gavaldà oferirà consells sobre composició de cançons, i a la nit tindrà lloc la jam session a càrrec dels alumnes.

L'activitat es completarà el 2 de novembre, amb el concert final d'alumnes i professors, que tindrà lloc a les set de la tarda a la Plaça del Rei.

El correu electrònic d'informació del Campus Rock és info@campus-rock.com. El termini d'inscripció acaba el 29 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.