Un espectacle únic per a 15 anys de Teatre-Auditori


Temes relacionats

La futura sala annexa pensada per fer les funcions de sala de concerts (26/set/08)

El 21% dels espectacles del Teatre-Auditori en els últims tres anys han penjat el cartell d'entrades exhaurides (25/set/08)

L'Orquestra Simfònica comença la temporada amb un concert dirigit per Donald Appert (19/set/08)


  • Comparteix:

Llum, màgia, dansa, color i moltes sorpreses per celebrar el 15è aniversari del Teatre-Auditori. Un espectacular muntatge, creat especialment per a l'ocasió, ha servit per mostrar a la ciutadania les diferents disciplines que han passat durant aquests anys per l'equipament. El sostre, les façanes i la plaça han donat cabuda a aquest espectacle aeri, màgic i únic.

Són molts els santcugatencs que s'han aplegat aquest dissabte a la plaça del Centre Cultural per celebrar el 15è aniversari de l'equipament municipal. De la mà de Fura, Nats Nus, Toni Mira, el Mag Lari, Kimbala, l'Esbart Sant Cugat i els Diables, el muntatge ha sorprès amb un repàs espectacular per les diferents arts escèniques que han omplert la programació de les seves 15 temporades.

L'alcalde, Lluís Recoder, feia així balanç d'aquests anys.

Lluís Recoder

Centenar de milers de santcugatencs i catalans que han passat pel teatre. S'ho han passat bé i han adquirit hàbits culturals.


És per això que el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras ha demanat el finançament que a Catalunya li pertoca per poder invertir en equipaments com el de Sant Cugat, un referent per a altres municipis.

Joan Manuel Tresserras

És un exemple del que s'ha fet en aquest país per tal de disposar d'infraestructures culturals i que encara estem en vies de completar.


Precisament el Teatre-Auditori va néixer ara fa 15 anys com un equipament pioner. El llavors alcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich, valora així la trajectòria de l'espai.

Joan Aymerich

Fa 20 anys era una obra faraònica. Però qui ho va criticar ara gaudeix de l'equipament.


A més, els assistents han pogut conèixer de més a prop els secrets del Teatre-Auditori amb una visita teatralitzada i la projecció d'un audiovisual realitzat per Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.