Un centenar de nens i pares participen a la lectura del 18è Llibre Gegant


Temes relacionats

La Festa del Llibre Gegant aplega un centenar de nens i 32 il·lustradors (21/abr/08)

La Festa del Llibre torna a fer realitat les històries dels més menuts ( 7/mai/07)


  • Comparteix:

Nens i pares durant la lectura de contes del Llibre Gegant a la Biblioteca Mil·lenari

Nens i pares durant la lectura de contes del Llibre Gegant a la Biblioteca Mil·lenari

Una cinquantena de nens i nenes han assistit aquest dissabte a la lectura de contes del 18è Llibre Gegant de Sant Cugat a la Biblioteca del Mil·lenari. Els membres de l'Associació del Llibre Gegant de Sant Cugat s'han encarregat en aquesta edició de narrar una trentena d'històries de les 150 que recull el Llibre Gegant.

Els més petits han pogut gaudir així de l'experiència de sentir en veu alta les històries i els contes que ells mateixos es van inventar i que ja van veure il·lustrades durant l'última Festa Major de la ciutat.

Alguns dels infants expliquen els contes que van escriure i les històries que més els han agradat.

Públic

El conte que més m'ha agradat és 'La sirena entremaliada'. / El d'un nen que no sabia donar petons i el seu pare el va portar a un restaurant i en va aprendre. / El d'un príncep que es volia casar amb una princesa pèro ella no volia. / La fada de Sant Cugat que volava molt bé.


Una dels membres de l'Associació Llibre Gegant de Sant Cugat, Dolors Serra, explica la importància d'aquesta activitat per als més petits.

Dolors Serra

Aquesta activitat és molt important perquè implica pensar, escriure, explicar històries imaginatives i personals, és el món del nen tal com el viu i l'escriu.


El Llibre gegant d'enguany encara estarà uns dies a la Biblioteca del Mil·lenari, però en els pròxims dies el traslladaran a l'Espai Taller Triangle on tothom el podrà consultar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.