El pianista Lezlye Berrio debuta a Sant Cugat com a solista


  • Comparteix:

El jove pianista Lezlye Berrio ofereix a Sant Cugat el seu primer concert en solitari. Convidat per les Joventuts Musicals Sant Cugat, l'intèrpret colombià ha actuat aquest dissabte a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels amb un recital que ha aplegat composicions d'autors com Haydn, Turina, Zamacois, Mendelsshon i Scarlatti, entre d'altres. Amb aquest concert s' inicia la vuitena temporada de concerts de cambra de les Joventuts Musicals Sant Cugat.

El jove pianista s'ha estrenat a Sant Cugat com a solista amb un programa que s'estén pel barroc, el classicisme, el romanticisme i l'impressionisme fins al segle XX. Lezlye és colombià, però fa sis anys que estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona gràcies a una beca. El seu talent està reconegut nacional i internacional amb diversos premis com el Joan Massià de Barcelona al 2006.

Lezlye Berrio explica com se sent quan inicia un concert.

Lezley Berrio

M'agrada perquè part del procés musical d'una obra és compartir-la amb el públic. Normalment estudies hores amb el piano i la cosa ideal és quan et fons amb l'aire, el piano i la gent, i llavors ja no sóc jo qui toca.


Berrio ha explicat que la clau del seu èxit en públic és a causa de que 'la gent et posa nerviós i això o t'enfonsa o ho pots aprofitar per omplir-te d'energia'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.