Orquestra i cantants de luxe per la celebració dels 15 anys del Teatre- Auditori


  • Comparteix:

Un Teatre-Auditori ple al complet ha ovacionat els artistes que han fet possible el concert del quinzè aniversari de l'equipament cultural, '15 anys, 15 cançons'. El director musical, Raül Fernández, ha sorprès al públic amb una versió del 'Paga-li, Joan' interpretada pel l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA). Martirio, Jaume Sisa i Lluís Gavaldà entre d'altres, s'han sumat a l'espectacle.

El concert ha començat amb un preludi de l'ONCA, sota la direcció de Raül Fernández, més conegut com 'Refree'.
Seguidament, el director ha comptat amb la presència de Sílvia Pérez Cruz amb la qual ha interpretat tres peces, 'La mestressa', 'L'any de la meva gràcia' i 'El sud'.

'Refree' ha anat presentant personalment cadascun dels artistes convidats i tots ells han volgut agrair al director el fet de poder formar part d'aquest espectacle. Un muntatge, 'irrepetible' segons ha dit Albert Puig, director artístic de l'espectacle. 'Refree' explica que el procés de creació ha estat llarg i intens.

Raül Fernández 'Refree'

Ha estat un procés intens, he estat treballant un mes i mig d'una manera molt intensa. M'ho havia de fer meu i la part més complexa ha esta agafar les cançons i saber què volia d'elles.


Lluís Gavaldà i Jaume Sisa han interpretat temes dels seus darrer treballs. Martirio, l'artista més aclamada pel públic, ha respost als aplaudiments amb dos clàssics: 'La perla' i 'Echo de menos'.

De la seva banda, Maria del Mar Bonet ha recordat 'Em dius que el nostre amor' i 'L'àguila negra'. La cantant mallorquina ha elogiat les característiques tècniques del Teatre- Auditori.

Maria del Mar Bonet

L'escenari d'aquest auditori sempre m'ha agradat. T'hi sents bé, sents una certa intimitat sent tant gran.


Eva Amaral ha interpretat 'Esta madrugada' al costat de 'Refree' i l'ONCA, i juntament amb el guitarrista de la formació de Saragossa, Juan Aguirre, han fet vibrar el públic de l'Auditori amb el seu darrer senzill, 'Kamikaze'.

La programació del Teatre-Auditori continua aquest dijous amb l'estrena d''El Llibertí'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.