Lola Herrera captiva els santcugatencs amb 'Cinco horas con Mario'


  • Comparteix:

Èxit total del clàssic de Miguel Delibes 'Cinco horas con Mario' que s'ha representat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori. El públic santcugatenc ha aclamat amb entusiasme l'actriu Lola Herrera que, acompanyada d'un senzill decorat, va saber captivar als assistents.

Un escenari sobri i minimalista és el marc de la profunda conversa que s'estableix entre una dona i el seu marit, mort de forma inesperada. A través d'aquest monòleg-diàleg es descobreix durant la nit de la vetlla la personalitat i la incomunicació del matrimoni.

Feia dotze anys que l'actriu Lola Herrera no representava aquesta funció que va fer per primer cop a l'any 79. L'actriu explica com ha influït el pas del temps en el públic:

Lola Herrera

La societat ha fet un gran canvi des que vam començar a representar aquesta obra


Aquesta nova adaptació teatral de "Cinco horas con Mario" l'ha feta el mateix Delibes en col·laboració amb la directora Josefina Molina i el productor José Sámano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.