Cugat.cat dedica un espai audiovisual amb recomacions poètiques


Temes relacionats

La 8a edició del Festival de Poesia homenatjarà Feliu Formosa entre el 15 i el 19 d'octubre (30/set/08)


  • Comparteix:

Sam Abrams participarà en l'espai

Sam Abrams participarà en l'espai

Cugat.cat dedica aquests dies l'espai de recomanacions literàries a la poesia. Personatges locals explicaran quins són els seus poetes o reculls de composicions preferits. La iniciativa forma part del 8è Festival de Poesia de Sant Cugat.

Sam Abrams, Sara Laguna, Pau López, Lluís Recoder i Josep Maria Jaumà s'encarregaran de fer aquestes recomanacions. Mitjançant un vídeo que es renovarà cada tres dies, aquestes persones explicaran quines són les seves poesies preferides.

Aquesta no és l'única col·laboració de Cugat.cat amb el Festival de Poesia de Sant Cugat. El grup comunicatiu instal·larà un estand poètic el 18 d'octubre a la plaça d'Octavià. En aquest espai, els santcugatencs podran llegir públicament poemes i quedaran enregistrats en uns vídeos que es penjaran posteriorment a Cugat.cat.

Feliu Formosa serà el poeta d'honor del 8è Festival de Poesia de Sant Cugat, que se celebrarà entre el 15 i el 19 d'octubre. El certamen, organitzat per l'Ajuntament i la Institució de les Lletres Catalanes, també recordarà l'escriptor Agustí Bartra en el centenari del seu naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.