L'Entitat Sardanista apropa el ball amb dos cursets


  • Comparteix:

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat organitza dos cursos de sardanes per a tots els santcugatencs. El primer està dirigit a persones ja iniciades en el ball que vulguin perfeccionar i el segon està adreçat a oferir una primera aproximació a la sardana. Els cursos comencen aquest dilluns i divendres a la Casa de Cultura.

Després de la celebració del 33è Aplec de Sardanes el diumenge passat, ara l'Entitat Sardanista de Sant Cugat apropa aquest ball popular a tots els santcugatencs amb dos cursets.

El primer començarà aquest dilluns i està dirigit a les persones ja iniciades en el ball que vulguin perfeccionar i aprendre a contar i repetir. Les lliçons s'impartiran cada dilluns de vuit a nou del vespres a la Casa de Cultura.

Per a aquells que no tinguin coneixements previs, l'entitat també realitzarà un curset d'ensenyament de sardanes. Les classes començaran aquest divendres i s'allargaran fins al proper 12 de desembre. En aquest cas, el curs també es realitzarà a la Casa de Cultura, però en horari de nou a deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.