Un fals documental de Job Ramos a la Casa Aymat inaugura l'intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot


  • Comparteix:

L'artista olotí Job Ramos ha portat el seu anàlisi de la societat contemporània en forma de fals documental aquest dimecres a la tarda a la Casa Aymat. Ramos parteix de l'exemple dels països escandinaus i arriba a la conclusió que sacrifiquem una vida intensa per una vida segura. La projecció forma part d'un intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot i és una producció del Museu de Sant Cugat i Transversal Xarxa d'activitats culturals.

Job Ramos ha portat a la Casa Aymat 26 minuts de documental que no han deixat indiferent al públic. 'La gent s'està morint d'avorriment' narra els pactes de la societat contemporània i analitza el model escandinau com a model extrem de la societat del benestar a partir de preguntes a gent del carrer.

Escoltem l'artista.

Job Ramos

Pregunto a la gent d'un context sobre la visió de les seves pròpies vides. Què donem a canvi de la seguretat i l'estabilitat?




Tot i que la projecció del documental és inèdita a l'Estat espanyol, Ramos ja ha mostrat el seu treball a Suècia.

Una vintena de persones s'han apropat aquest dimecres fins a la Casa Aymat per veure l'obra de Ramos, que forma part d'un intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot. Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Esperem que sigui una iniciativa que vagi més enllà.




La projecció ha donat el tret de sortida a la col·laboració entre les dues ciutats, que continua aquest cap de setmana amb la mostra 'Lligams' de la santcugatenca Maria Fabre que es podrà veure a l'espai 15 d'Olot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.