Un fals documental de Job Ramos a la Casa Aymat inaugura l'intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot

Cultura

Publicat el 9/oct/08 per Anna Bernadó

L'artista olotí Job Ramos ha portat el seu anàlisi de la societat contemporània en forma de fals documental aquest dimecres a la tarda a la Casa Aymat. Ramos parteix de l'exemple dels països escandinaus i arriba a la conclusió que sacrifiquem una vida intensa per una vida segura. La projecció forma part d'un intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot i és una producció del Museu de Sant Cugat i Transversal Xarxa d'activitats culturals.

Job Ramos ha portat a la Casa Aymat 26 minuts de documental que no han deixat indiferent al públic. 'La gent s'està morint d'avorriment' narra els pactes de la societat contemporània i analitza el model escandinau com a model extrem de la societat del benestar a partir de preguntes a gent del carrer.

Escoltem l'artista.

Job Ramos

Pregunto a la gent d'un context sobre la visió de les seves pròpies vides. Què donem a canvi de la seguretat i l'estabilitat?

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tot i que la projecció del documental és inèdita a l'Estat espanyol, Ramos ja ha mostrat el seu treball a Suècia.

Una vintena de persones s'han apropat aquest dimecres fins a la Casa Aymat per veure l'obra de Ramos, que forma part d'un intercanvi d'artistes entre Sant Cugat i Olot. Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Esperem que sigui una iniciativa que vagi més enllà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La projecció ha donat el tret de sortida a la col·laboració entre les dues ciutats, que continua aquest cap de setmana amb la mostra 'Lligams' de la santcugatenca Maria Fabre que es podrà veure a l'espai 15 d'Olot.