La Xarxa Alternativa de Sant Cugat convoca una concentració contra la guerra a l'Iraq


  • Comparteix:

La Xarxa Alternativa de Sant Cugat ha convocat una concentració el proper 9 de febrer contra la més que probable guerra a l'Iraq. La XASC, juntament amb l'Ateneu, estan organitzant debats i col·loquis sobre el conflicte i fan una crida als santcugatencs a participar en la manifestació unitària del proper 15 de febrer a Barcelona.

L'Ateneu porta a terme una campanya sota el lema "L'Ateneu diu no a la guerra" que pretén acabar amb la cultura de la violència. Aquest dissabte més de 60 joves d'entre 12 i 15 anys procedents de diferents entitats de lleure i esplais de Sant Cugat van participar en un debat sobre els motius i les conseqüències d'una guerra a Bagdad. Segons ha explicat Joan Carles Busquets, coordinador de la campanya, es fan molts debats per adults, però pocs dirigits als més joves.

Joan Carles Busquets

Volem implicar els més joves en la campanya contra la guerra


La propera conferència es farà el dilluns 10 de febrer organitzada per la XASC. El professor santcugatenc Arcadi Oliveres serà l'encarregat d'impartir aquesta conferència. Un dia abans, els santcugatencs estan convidats el proper 9 de febrer a la Plaça Barcelona per cridar "no" a la guerra a l'Iraq. Dissabte dia 15 la Plataforma Aturem la Guerra ha convocat una manifestació unitària a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.