'Estriptis' satisfà el públic del Teatre-Auditori amb un espectacle suggerent


  • Comparteix:

Prop de 550 persones han presenciat aquest divendres a la nit l'espectacle 'Estriptis', una de les propostes més atrevides de la programació del Teatre-Auditori. El muntatge, amb una escenografia força complexa, ha satisfet i sorprès el púbic.

L'espectacle està format per sis estriptis, cadascun dels quals està dirigit per un director diferent.

La peça dirigida per Carles Padrissa, un dels directors de La Fura dels Baus, ha destacat per la seva posada en escena. La intèrpret, Victoria Zazo, ha baixat al pati de butaques i ha interactuat amb el públic.

Per la seva banda, la directora Sol Picó ha mostrat una dona, desfent-se de protesis del seu cos, com els pits i els malucs.

En canvi, Rafael Amargo ha optat per una coreografia amb música i moviments clàssics però que introduïa en l'escenografia una barra típica dels estriptis moderns.

El muntatge ha reservat pel final la peça més divertida on s'escenifica la nit de noces d'una parella de nuvis recent casats.

El públic considera que es tracta d'un muntatge divertit i entretingut.

Públic

M'ha agradat moltíssim, sobretot com mouen el cos i l'elesticitat que tenen. / Molt divertit i la música fantàstica. / Ens ha agradat molt.


La programació del Teatre-Auditori continua el proper dissabte amb el 8è Festival de Poesia de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.