El Mercat d'Artesans d'octubre incorpora una carpa de tallers pels més petits


Temes relacionats

La plaça d'Octavià acull dissabte la primera edició de la Mostra d'Artesans de Sant Cugat (16/des/05)


  • Comparteix:

L'última edició de la Mostra d'Artesans de Sant Cugat ha reunit aquest dissabte un total de 19 artesans a la plaça d'Octavià. La fira, on s'hi ha pogut trobar una varietat dels diferents materials naturals com vidre, plata i ceràmica, ha incorporat una carpa de tallers dedicada als més petis perquè comencin a manipular i adornar objectes.

Els venedors han notat una davallada en el volum de les vendes i han advertit del perill d'extinció que pot patir la seva professió. Un dels artesans de la fira, Marc Gobern, ha explicat la importància que encara hi hagi gent que treballa manualment.

Marc Gobern

La gent ha de veure que encara hi ha artesans que treballen amb les mans i es diferencien del mercat amb peces úniques i exclusives.


Durant tot el dia aquest col·lectiu ha ofert els seus productes elaborats artesanalment, principalment roba, joies i joguines, a tots els santcugatencs.

Un dels membres de l'Associació d'Artesans de Sant Cugat, Gisela Acosta, valora la mostra mensual d'artesania.

Gisela Acosta

En tots els pobles és bàsic que se celebri una fira d'artesans. S'ha de valorar molt que encara hi hagi gent disposada a treballar amb les mans.


La mostra es repeteix cada segon dissabte de mes, incorporant tallers i xerrades per ensenyar sobretot als més petits les interioritats de cada disciplina artesana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.