Firart manté el ritme de programació d'actes pel mes vinent


  • Comparteix:

Mostra de FIRART al carrer de Santiago Rusiñol

Mostra de FIRART al carrer de Santiago Rusiñol

Firart continua programant activitats el proper novembre. A més de les mostres al carrer del primer i tercer diumenge de cada mes, l'associació organitzarà una conferència a la Sala del Tapís i una mostra especial amb motiu de la Festa de la Tardor.

L'entitat organitza una conferència que porta com a títol 'La ciutat i l'art contemporani' i anirà a càrrec del professor de l'Escola Llotja de Barcelona, Pere Pich Rosell. La ponència tindrà lloc el 6 de novembre a la sala del Tapís del Museu de Sant Cugat a les vuit del vespe.

La presidenta de Firart, Imma Pueyo, explica en declaracions a Cugat.cat com participarà l'entitat a la Festa de la Tardor.

Imma Pueyo

Firart col·labora amb la Festa de la Tardor exposant l'obra dels seus artistes al carrer. També tindrem una parada informativa de l'entitat.




Firart acabarà les activitats de novembre amb la mostra d'art al carrer de Santiago Rusiñol el tercer diumenge del mes vinent. Totes les mostres comencen a les deu i acaben a dos quarts de tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.