L'obra infantil de la Unió 'Ígrigor, la Terra s'escalfa' mostra als infants com reciclar


  • Comparteix:

Una quarantena de persones, la majoria nens acompanyats de les seves famílies, han assistit aquest diumenge al matí al teatre la Unió per veure l'obra 'Ígrigor, la Terra s'escalfa'. Cançons didàctiques, titelles i teatre tradicional, han estat les diferents tècniques que han utilitzat els personatges per explicar el problema ambiental durant el segon espectacle de la programació infantil del teatre d'aquesta temporada.

La companyia Entresol de Produccions pretén amb aquesta obra que els més menuts de la casa coneguin el fenomen del canvi climàtic.
Un dels actors de l'obra, Marc Lloret, explica la importància de la temàtica de l'obra teatral.

Marc Lloret

LaTerra està perjudicada per la indústria del segle XX i els nens tenen el paper d'arreglar tot el que nosaltres hem fet.


La productora de la companyia, Mecè Biosaca, ha destacat que la rebuda de l'obra no ha estat tan bona com altres vegades perquè la sessió estava pensada per a nens de set a 14 anys, i els infants assistents eren més petits.

Biosca comenta la metodologia que segueix l'obra per explicar el canvi climàtic als més petits.

Mercè Biosca

A casa del Nil no reciclen i durant l'obra el protagonista aprèn a quin contenidor es llença cada producte i els que s'han de portar a la deixalleria.



Els infants sanctugatencs podran tornar a gaudir d'un espectacle a la Unió l'últim cap de setmana d'octubre amb 'El drac màgic i altres contes animals' a càrrec de la companyia Pamipipa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.