Un cicle de xerrades commemora els 200 anys de la Guerra del Francès a la ciutat


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat i el Grup d'Estudis Locals organitzen aquests dies un cicle de xerrades per commemorar el bicentenari de la Guerra del Francès. El cicle acull tres conferències sota el nom de 'La Guerra del Francès i la batalla de Sant Cugat, 200 anys després'.

Una visita a les zones de Sant Cugat on van tenir lloc els enfrontaments va donar el tret de sortida a les activitats la setmana passada. A banda d'aquesta visita també s'han organitzat tres xerrades.

La propera cita serà amb Domènec Miquel, president del Grup d'Estudis Locals, que oferirà una conferència sota el nom 'Sant Cugat durant la Guerra del Francès'. Miquel anima els santcugatencs a assistir al cicle de xerrades.

Domènec Miquel

És una commemoració històrica que val la pena conèixer i reflexionar-hi.


La tarcera i última conferència serà amb Antoni Moliner, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona que parlarà de 'La Guerra del Francès'.

Aquest dimarts al vespre ja ha tingut lloc la primera xerrada que ha anat a càrrec de Lluís Roura, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha explicat la situació de Catalunya dins l'Europa de Napoleó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.