Laporta exposa 'Concepte i Figuració' a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

'Reflex de marbre', Jaume Laporta.

'Reflex de marbre', Jaume Laporta.

El pintor Jaume Laporta presenta a partir d'aquest divendres a la Sala Rusiñol la mostra 'Concepte i Figuració'. L'exposició està orientada a una temàtica artística molt variada on es podrà veure tot un seguit de quadres que giren al voltant del món mariner de la vela llatina, entre d'altres.

Jaume Laporta es defineix com un pintor realista. Amb la seva pintura intenta analitzar i aprofundir en la realitat. Per aquest motiu, a l'exposició s'hi podrà veure una variada temàtica sobre la figuració.

Laporta explica a Cugat.cat què es podrà veure a la mostra.


Jaume Laporta

S'exposaran quatre temes: el món urbà, el món de la vela llatina, també hi haurà un bodegó i una figura efmenina.


A l'exposició es podran veure obres amb tècniques tan diverses com la pintura a l'oli, la tècnica mixta i també el dibuix al carbonet. Laporta acostuma a estar dins del terreny d'elements manipulats, construïts per l'home però que semblen propis de la naturalesa.


Laporta aproxima a Cugat.cat el que transmet a través de la pintura.


Jaume Laporta

Els temes són producte de l'anamorament de tot allò vinculat a l'orgànic, en contraposició de la geometria. Sense adonar-me'n, sempre estic dins del terreny de lo oxidat, de lo manipulat.



La inauguració de la mostra és aquest divendres a partir de dos quarts de vuit del vespre i la presentarà el periodista i crític d'art Josep Maria Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.