Imma Colomer estrena a la Unió 'Sargit' dins el Festival de Poesia


  • Comparteix:

L'obra teatral 'Sargit' s'ha estrenat amb èxit aquest divendres al Festival de poesia del Teatre la Unió. Deu actrius catalanes, entre elles Carla Carissimi i Montse Català, han interpretat diferents poesies d'autors com Josep M. de Segarra i Joan Margarit. Unes 120 persones han assistit a la funció.

L'obra pretén fer reviure els poemes mitjançant coreografies i accions que enllacen els poemes, els cossos i l'espai. Els poemes recitats han seguit un fil argumentatiu tractant tòpics com el desig, l'amor, el desencant, la soledat i els somnis seguint.

La directora de 'Sargit', Imma Colomer, explica a declaracions a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta obra és transmetre cada paraula i gest al públic, fent arribar la poesia d'una manera més íntima. Colomer descriu l'obra com una peça molt original i interpretada per excel·lents actrius que durant anys han estat recitant aquests poemes al carrer.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.