Sílvia&Foly ofereix un espectacle íntim a la UREF


Temes relacionats

Sílvia&Foly actua aquest divendres en el cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' (17/oct/08)

Mine! dóna el tret de sortida al 'Mou-te a Ritme Santcugatenc' amb un concert al Casal de Cultura de Mira-sol (11/oct/08)

Torna el 'Mou-te a ritme santcugatenc' amb una segona edició amb teloners (25/set/08)


  • Comparteix:

El duet compost per l'actriu Sílvia Vilarrasa i el guitarrista Foly Lamas ha actuat aquest divendres dins el Cicle 'Mou-te a Ritme Santcugatenc'. El cantautor Diego Domingo ha iniciat l'espectacle, que ha tingut lloc al teatre de la UREF a dos quarts d'onze de la nit. Durant el concert, on han assistit més de 150 persones, Sílvia&Foly han comptat amb la col·laboració del ballarí Monda, el trompetista Matthew Simon i el percussionista Nan Mercadé. El duet ha interpretat un repertori íntim basat en el jazz, el pop i l'estil brasiler Bossanova.

Sílvia&Foly ha ofert aquest divendres un espectacle de caire intimista, amb peces centrades en les influències dels Beatles, Sting i Steve Wonder. Vilarrasa també ha mostrat la seva passió per l'estil Bossanova amb la interpretació de diverses peces brasileres.

Sílvia Vilarrasa explica quin ha estat el repertori escollit per a aquest concert.

Sílvia Vilarrasa

Aquest espectacle és com una capsa que s'obre i que conté les cançons de la meva vida.


El duet disposa d'una pàgina web al MySpace on es pot consultar la història del grup, les influències musicals i les properes actuacions. El cicle 'Mou-te a Ritme Santcugatenc continuarà divendres vinent amb l'actuació de Rif Gnawa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.